ΑΡΧΙΚΗ

biliouris.com

ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΑ

Κορυφαία Ποιότητα, Άψογη Εμφάνιση, Αντοχή στη Μεταφορά και την Αποθήκευση.

ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΑ
Κιβωτοποιία
Τεχνολογικός εξοπλισμός που εξασφαλίζει σύντομο χρόνο παράδοσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Μπιλιούρης
Οικολογία - Ανθεκτικότητα - Εμφάνιση
Ξυλοκιβώτιο
Μεγάλη παρακαταθήκη σε πρώτες ύλες και έτοιμα κιβώτια
Previous slide
Next slide

biliouris.com

Μπιλιούρης

Οικολογία

Τα ξύλινα προϊόντα που παράγονται στις μέρες μας, προέρχονται από πιστοποιημένη υλοτομημένη ξυλεία από αειφόρα δάση. Αυτό σημαίνει ότι το ξύλο προέρχεται από δάση όπου δέντρα ξαναφυτεύονται με την ίδια, ή τις περισσότερες φορές με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν που κόβονται.

Η Εταιρία

Κιβωτοποιία Μπιλιούρης

Σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο Έκτασης 22.000μ με κτιριακές εγκαταστάσεις 5.000μ, κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας ξυλοκιβώτια για τη συσκευασία φρούτων, λαχανικών και άλλων προϊόντων.

ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΑ

Η Εταιρία

Κιβωτοποιία Μπιλιούρης

01

Λόγω της στιβαρής κατασκευής μηδενίζεται ο κίνδυνος της καταπόνησης του περιεχομένου προϊόντος ή σε μακροχρόνιες αποθηκεύσεις σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.

02

Έχει αποδειχθεί ότι το ξύλο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες καθώς δεν ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών, σε αντίθεση με το πλαστικό όπου πολλαπλασιάζονται ταχύτατα.

03

Η ξύλινη συσκευασία <<δένει>> απόλυτα με τα οπωρολαχανικά και μεγιστοποιεί τον χρόνο διατήρησης και εμπορευσιμότητας τους χάρη στο σχεδιασμό της που επιτυγχάνει τέλεια διαπνοή και ψύξη.

04

Η άψογη εμφάνιση σε συνδυασμό με τα παραπάνω χαρίζει στα προϊόντα σας μια παρουσία προς τον τελικό καταναλωτή που σας επιτρέπει καλύτερες τιμές πώλησης και μεγαλύτερα κέρδη.

biliouris

Μετάβαση στο περιεχόμενο